------------------

Organisatorische

ondersteuning

Van professionals tot amateurs, in een theater of in een weiland - ik weet alles van realisatie van theaterprojecten en het aanvragen van subsidies.

Ik deed de afgelopen jaren, onder andere als consulent bij De Kunst, productie, begeleiding, conceptontwikkeling en realisatie van projecten bij professionele en amateurgezelschappen. Ik heb als consulent en coach meerdere grote amateurprojecten begeleid op het gebied van participatie en kwaliteitsverbetering, en denk het liefst in onverwachte richtingen: een voorstelling op een kerkhof moet kunnen!

Als er voor de eerste keer een organisatie van een project moet worden opgepakt, kan ik helpen bij de uitvoering ervan - of dat nu groot is (multidisciplinaire voorstellingen op locatie), of juist heel klein (het opzetten een kaartverkoopsysteem). Voor professionals, amateurs of leerlingen van kunstvakopleidingen geef ik hulp bij fondsenwerving. Ik begeleid mensen het liefst op zo’n manier dat ze daarna zelf een subsidieaanvraag kunnen schrijven of project organiseren.

Ik begeleid ook graag besturen, en ik kan helpen met de financiering voor een begeleidingstraject (dus ook van mezelf!) of cursusaanbod.


Meer weten? Een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek is altijd mogelijk. Klik hier voor het [[contactformulier]].
BIO